Personvernerklæring

Når du bruker hovelbenkspesialisten.no, gir du oss tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Webanalyse

Vi bruker Google Analytics for å analysere bruken av våre nettsider. Dette er en viktig del av arbeidet med å lage en best mulig nettside for brukerne våre.

Vi får informasjon om blant annet hvilke sider som er mest besøkt, hvilke nettsider brukerne kommer fra, hvor lenge besøket varer og hvilke nettlesere brukerne har.

Alle ip-adresser er anonymisert. Det betyr at informasjonskapslene ikke inneholder informasjon som kan knyttes til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 24 måneder etter registering.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Avvise og slette informasjonskapsler

Dersom du ikke vil akseptere bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn og avvise disse ved å endre innstillingene i nettleseren.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Personopplysninger

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger. Personopplysninger lagres og behandles kun ved samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, telefonnummer, e-postadresse.

Dine rettigheter

Du har rett til vite hva som lagres om deg og du har rett til å bli slettet. Ønsker du oversikt over lagrede personopplysinger, eller ønsker at opplysningene skal slettes så kontakt oss på info@hovelbenkspesialisten.no.